Wardrobe Basics for Spring – Louise Bennetzen
Tomboy

Wardrobe Basics for Spring

Spring Basics
Shop here:

Nu begynder man endelig at kunne mærke på vejret at foråret er på vej! Jeg glæder mig så meget til foråret med sol og lidt varmere vejr. Specielt de lysere dage De giver mig sådan en lyst til at have lyse farver på. Det glæder jeg mig til. Jeg har fundet lidt til jer som jeg bestemt ikke ville have på imod at have på her til forårssæsonen. Jeg er især vild med striber og den super flotte lyserøde blazer. Det kan være jeg skal have fat i den, haha! Hvilken er din favorit, og hvad glæder du dig til nu hvor foråret nærmer sig?

You can finally feel that the spring is on its way. The weather is getting better! I’m so looking forward to spring with sun and a little bit of heat. Especially the lighter days. They make me wanna wear light colors. I’m so looking forward to that. I’ve found a few things for you guys that I wouldn’t mind wearing for the spring season. I’m especially loving stripes and the gorgeous shell pink blazer. I might actually have to get my hands on that, haha! Which one is your favourite, and what are you looking forward with spring coming?

Remember to follow me on: InstagramFacebookBloglovin’

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomboy