Jeg elsker strik – Louise Bennetzen
Outfit of the day and boots

Jeg elsker strik

Knits for fall

Hej venner! Sorry for det lidt sene indlæg. Som I nok ved er jeg lige begyndt i 3.G. Det er egentlig ikke fordi jeg har haft vildt travlt, tiden er bare gået stærkt. Min veninde meldt sig ind i fitness sammen med mig, så vi er derhenne 3 gange om ugen. Kan godt lige mærke, jeg skal I gang igen efter en lang sommerferie. I går var jeg i Bryggen med min søster og mor. Jeg købte nogle fede ting, så det kan være I får endnu en outfit post næste uge. Jeg lagde mærke til, at der var virkelig meget strik fremme allerede. Og nu er det sådan, at jeg har en svaghed for strik. Især jumpers. Så jeg har fundet 6 virkelig fine striktrøjer som jeg sagtens kunne finde på at købe. Lagde især mærke til at der var meget brunt/rødligt og en del grønt. Jeg ville fortælle jer hvorfor en der er min favorit, men de er for fede til at jeg kan vælge. Hvilken er din favorit?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day and boots