Sådan bruger du livet på de ting du elsker – Louise Bennetzen
Netværksmiddag med Bloggers Delight

Sådan bruger du livet på de ting du elsker

goal-setter

Og stadig når alt det du skal…

Prioriteringer, prioriteringer. Det kan være svært at nå alt det man gerne vil. Sådan har jeg i hvert fald haft det siden jul. Som I måske ved, begyndte jeg at studere sidste sommer. Første semester var virkelig hektisk og jeg var sikker på, at det ville blive bedre i andet semester. Jeg ville blive bedre til at prioritere min tid. Jeg ville sagtens kunne nå alt det, jeg jeg gerne ville ved siden af studiet. Der var bare et problem: Det skete ikke.

Andet semester var næsten gået og jeg følte, at jeg blev ved med at løbe efter noget, jeg aldrig kunne nå. Uanset hvor hurtigt jeg gik igennem alle de ting jeg skulle, var der bare aldrig tid til alle de ting jeg gerne ville. Og min frustration over det, fik mig til at glemme, hvorfor jeg overhovedet begyndte at studere.

Helt tilfældigt snublede jeg over Carla Mickelborgs kanal på Youtube og hendes budskab om, kun at bruge tiden på det man gerne vil, ræsonnerede virkelig med mig. Det var jo lige præcis det, jeg havde haft problemer med lige siden jeg begyndte at studere. Jeg indså pludselig, at problemet ikke var tiden men mine prioriteringer.

Som en frisk start valgte jeg at købe en GOALS kalender fra Goal-setter, som Carla har udviklet sammen med sin mor og bror. Det er en uendelighedskalender, hvor man hver dag skriver tre ting man gerne vil ned på en post-it og sætter den op på kalenderen.

Jeg har set flere bruge kalenderen som et selvudviklings redskab, men jeg bruger den på en anden måde. Jeg skriver nemlig tre helt konkrete ting, jeg gerne vil lave i dag. Ikke ting jeg skal, men ting jeg gerne vil. Kalenderen tvinger mig simpelthen til at tænke over, hvad jeg gerne vil bruge hver enkelt dag til.

Men jeg synes det er svært nogle dage. Jeg er så vant til at skulle en helt masse (som vi jo allesammen skal) og det er de ting der kredser rundt i mit hoved. Men det er jo ikke det jeg gerne vil bruge tiden på. Jeg vil derimod gerne bruge tiden på de ting jeg elsker. Ofte glemmer jeg bare, hvad de ting er midt i alt kaosset og her hjælper kalenderen mig virkelig meget.

Jeg har nu haft min kalender fra Goal-setter i to uger, og jeg synes den er virkelig inspirerende. For udover at man kan sætte post-it sedler på den, kan man også selv designe sin kalender, så den består af billeder, man finder inspirerende.

Man kan også sætte små udklip på den, som I kan se, at jeg har gjort. Jeg har sat alle mine drømme og mål op som en daily reminder. Min kalender hænger for enden af min seng, så den er faktisk det første jeg ser hver morgen. Jeg synes det er virkelig inspirerende at starte dagen med at ligge og kigge på mine drømme. Lige pludseligt bliver hverdagens pligter ikke så ulidelige, for der er jo en mening med dem. Det er vigtigt at sige, at den mening selvfølgelig er der uanset, men kalenderen hjælper mig bare virkelig meget med at huske meningen.

Jeg har i flere år været tilhænger af visualisering, og har personligt oplevet, at når jeg sætter billeder der symboliserer mine mål op et sted jeg ser hver dag, så går mine mål i opfyldelse hurtigere. Jeg har faktisk skrevet et tidligere indlæg om det. Så hvis du ikke har lyst til at købe en kalender kan du altid tjekke min DYI løsning ud her. Ellers kan I finde kalenderen fra Goal-setter her.

Jeg håber I kan bruge det her som inspiration til hvordan, du kan blive bedre til at bruge tiden på det du elsker og ikke kun det du skal. Selvom man selvfølgelig også er nødt til at gøre ting, man ikke altid gider.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netværksmiddag med Bloggers Delight