10 Hurtige Til Mie Kirstine Quist – Louise Bennetzen
Italien: Alt hvad du har brug for at vide om det populære ferieland

10 Hurtige Til Mie Kirstine Quist

Godmorgen piger, jeg håber I har en dejlig weekend foran jer. Traditionen tro er det blevet tid til at blive inspireret af endnu en dygtig influencer. I dag er det skønne Mie Kirstine Quist. Mie er 31 år, bor på Nørrebro og så står hun bag bloggen “Mie Kirstine”, som hun selv beskriver som en god pærevælling af alt hvad der interesserer hende. Her deler hun alt fra outfitbilleder, til rejseguides og opskrifter. Jeg har selv fulgt Mies blog i flere år, så jeg er super glad for, at hun har sagt ja til at være med. I kan finde hende her: Blog & Instagram.

Fortæl lidt om dig selv?

Jeg er næsten altid glad, mens gladest der hvor solen skinner. Derfor rejser jeg også ud i verden, så snart muligheden byder sig. Jeg bliver aldrig træt af blomstrede sommerkjoler og pæne tasker. Så kan jeg også ret godt lide at tage billeder af flotte detaljer og at søge efter det smukke i selv de mærkeligste ting. Jeg holder enormt meget af at lave mad og kan også godt lide at spise det. Jeg bor på Nørrebro i København, men er født og opvokset på Fyn. Jeg kalder begge steder for hjem.

Hvordan ville et slogan for dit online univers lyde?

Fyldt med farver, hverdagstanker, gode fund og rejsefortællinger.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Forholdvis utilregnelig og svær at sætte et ord på. Nogle dage hopper jeg i løse jeans og sneakers og andre dage er jeg mest til en pæn kjole og Gucci-strømpebukser.

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer?

Nok ikke overfladisk, men nærmere som uintelligent. I alle de år, hvor bloggen har været min fuldtidsbeskæftigelse, har jeg mødt mange foredomme om, at jeg kun ved noget om tøj og shopping og ikke aner, hvad der ellers sker ude i verden.

Er der noget, du ikke kan lide ved at være influencer?

Nogle gange kan jeg godt savne følelsen af at have HELT fri. Det har jeg aldrig helt og selvom jeg prøver at tage en lille ferie af og til, så er det nærmest umuligt. Og så kan det selvfølgelig også være hårdt ofte at blive bedømt på sin person og sit udseende. Især i de perioder, hvor man ikke har det specielt godt med sig selv.

Hvad er din største drøm?

At kunne kombinere mit liv i byen med et liv på landet og tættere på naturen. Min barndomsveninde og jeg har ofte talt om at åbne et bed & breakfast på Sydfyn, som kun skulle være åbent i sommerhalvåret. Her skulle folk fra byerne komme og finde lidt ro og trække frisk luft. Det skulle være mit sommerjob. Om vinteren vil jeg passe mit liv i København og rejse til de varme lande så ofte som muligt. Dèn tilværelse gad jeg godt at have.

Hvem inspirerer dig?

Mine veninder inspirerer mig til at være den bedste version af mig selv. Jeg elsker deres ærlighed og det faktum, at de heller ikke er bange for at konfrontere mig med mine fejl. Når det kommer til stil, så bliver jeg aldrig træt af at kigge på den engelske influencer, Lucy Williams og så har jeg haft et girl crush på Alexa Chung, så længe jeg kan huske.

Hvad er dit bedste beauty tip?

Fugt, fugt og fugt. I mine 20’ere døjede jeg virkelig meget med kedelig og uren hud og jeg har simpelthen fundet kuren i at bruge fede og fugtgivende cremer. Derudover kan jeg virkelig også anbefale Retouch Clinic i København og deres laser og acnelan behandlinger. Det var da jeg begyndte at komme derinde, at mine problemer for alvor forsvandt.

Er der nogle tabuer, du synes skal brydes?

Generelt synes jeg, at vi alle sammen skal være lidt bedre til at vise sandheden, nu hvor vi lever i en tid, hvor vi viser alt andet. Vi har alle dårlige dage og føler os alle utilstrækkelige af og til. Det er der ingen grund til at lægge skjul på.

Har du et tip til andre girl bosses derude?

Stop med at måle din succes i andres. Jeg ved om noget, at det kan være svært, men der er aldrig kommet noget godt ud af det og husk at “her succes is not your failure”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italien: Alt hvad du har brug for at vide om det populære ferieland