10 Hurtige Til Alberte Whitta – Louise Bennetzen
Vinter accessories til under 200 kroner

10 Hurtige Til Alberte Whitta

Godmorgen piger, så er det sandelig blevet weekend igen. Og det betyder, at vi skal lære søde Alberte Whitta bedre at kende. Alberte er 22 år, bor på Østerbro og så står hun bag modebloggen “Whittaheart”. Her deler hun blandt ud af hendes fine outfits og tanker om svære emner. Jeg synes Alberte har den fedeste stil, så jeg har virkelig glædet mig til at læse hendes svar. I kan finde hende her: Blog & Instagram.

Fortæl lidt om dig selv?

Jeg er en rigtig Københavnerpige, og har boet i København hele mit liv. Her er jeg vokset op sammen med min mor, far og min storebror. Ved siden af mit arbejde som influencer, så arbejder jeg som content assistent hos smykkemærket Carré. Der sidder jeg og laver billedmateriale til de forskellige sociale platforme. Jeg elsker at formidle – både skriftligt og visuelt – så det er et helt perfekt job at have, at kunne arbejde med at fortælle en spændende historie om Carré.

Hvordan ville et slogan for dit online univers lyde?

Haha! Så skal man jo virkelig være kreativ. Det kunne godt være noget alla ’Et modeunivers for alle.’ For selvom min blog primært er en modeblog, så elsker jeg at give den et personligt islæt og også fortælle lidt om mit eget liv og opture og nedture. Jeg synes det er super vigtigt at der er en balance imellem det meget ’polerede’ billede man får på Instagram og det personlige. Jeg vil i hvert fald rigtig gerne vise mine læsere at man også kan have kærestesorg, eller være ved at dø af stress, selvom ens Instagram kun vidner om lækre kaffekopper, smukt tøj og dyre tasker.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Min stil er en god kombination af feminin, minimalistisk og rå. Jeg er super inspireret af den svenske måde at klæde sig på. Jeg kan godt lide at holde mit tøj rimelig simpelt, og så i stedet gakke lidt ud med mine sko.

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer?

På et tidspunkt var jeg enormt bange for det, og hver gang jeg skulle præsentere mig som mode-influencer, så forklarede jeg i en bisætning at jeg altså ikke var sådan et modepoliti, som gik og bedømte andre. I dag er jeg ikke så bange for det mere, og er ikke en undskyldning for mig selv mere. Jeg tror at mit liv er blevet mere simpelt efter at jeg begyndte at blive mindre bange for hvad andre tænkte om mig. Dem som tænker noget negativt om mig uden at kende mig, er ikke værd at bruge energi på.

Er der noget, du ikke kan lide ved at være influencer?

Faktisk ikke. Jeg synes det er enormt fantastisk at møde nye mennesker, dyrke mode på et højere plan og at lege med det visuelle udtryk, så det er faktisk et fantastisk erhverv for mig.

Hvad er din største drøm?

Min største drøm er at få en familie fyldt med kærlighed. Jeg har en stor interesse for mode og formidling, men mine største drømme handler mere om mit privatliv, end mit arbejde. Jeg drømmer om at finde en mand som elsker mig, og som ikke er bange for at fortælle mig det hele tiden. Og jeg drømmer om at få nogle børn med sunde værdier, som passer godt på andre og er i kontakt med deres følelser.

Hvem inspirerer dig?

Jeg er dybt inspireret af mennesker, som har rejst sig fra hårde perioder i livet. Folk som er kommet ud på den anden side af en depression, ensomhed, angst, spiseforstyrrelse etc. – Kampen mod sig selv er den aller sværeste kamp at vinde, og dem som har klaret det fortjener jordens største guldmedalje og et livsforbrug af rejser til deres yndlings destination.

Hvad er dit bedste beauty tip?

Invester i en tørbørste fra Karmameju. Jeg har udelukkende hørt mega positiv omtale af den tørbørste og den er så god, hvis man døjer af lidt tør hud (like me).

Er der nogle tabuer, du synes skal brydes?

Jeg synes generelt at tabuer skal brydes. Vi ville få et hundrede gange mere tolerant samfund, hvis vi turde at snakke om de svære ting. Jeg har også selv åbnet meget op på min blog omkring min angst. I dag er jeg angst fri og er heldigvis kommet ud på den anden side og blevet stærkere, men jeg ser det lidt som min ”pligt” at tale om angsten, når nu jeg har et glimrende talerør igennem bloggen.

Har du et tip til andre girl bosses derude?

Tænk over hvad du kan bidrage med som er nyt og unikt, og når du har fundet det, så skal du bare køre på! Tingene lykkedes sjældent i første forsøg eller på den første uge, men hvis man bare er ihærdig, så skal det nok lykkedes.

Næste uge skal vi lære søde Mie Kirstine Quist bedre at kende. Mie er blogger, og en jeg har fulgt i lang tid. Så jeg er simpelthen så glad for, at hun har taget sig tid til at være med. Jeg håber I vil læse med næste uge.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter accessories til under 200 kroner