Weird Facts About Me – Louise Bennetzen
Little Black Dress

Weird Facts About Me

Hej venner! Jeg ved godt at det er alt for lang tid siden at jeg sidst har tjekket ind. Og som jeg sidder og skriver det her, kan jeg godt mærke hvor meget jeg egentlig har savnet at blogge. Og der er kun gået lidt over en uge, haha. Men for at bryde isen, vil jeg dele 5 facts I nok ikke vidste om mig, I hvert fald ikke endnu. Jeg synes selv de her indlæg er så sjove at læse, da jeg altid tjekker om jeg har noget mærkeligt til fælles med bloggeren. Hvis vi har noget til fælles så skriv en kommentar, jeg vil vildt gerne høre det! Eller måske har du et andet weird fact om dig selv? Men her er mine:

Jeg har boet flere forskellige steder. København, Belfast og Bruxelles er nogle af de steder jeg har boet inden jeg kom til Grindsted.

Jeg kan ikke fordrage at spise med spiseskeer, jeg ved ikke hvorfor men teskeer er bare så meget bedre.

Jeg får tit at vide at min musiksmag er “fucked up”, er totalt blandet. På min playlist er der alt fra 60’erne og frem og det inkluderer stort set alt fra jazz til heavy metal.

Jeg vil gerne prøve at skydive selvom jeg har højdeskræk. Tænker det måske ikke er den bedste ide.

Jeg har en tendens til at tænke meget, næsten for meget over tingene. Hvilket også gør at jeg ikke altid kan sove, og ender med at stå op flere gange for bl.a. at skrive ideer ned. Fx til bloggen.

***

Hi guys! I know it’s been way too long since I last checked in. And as I’m sitting here writing this I’m kind of realising how much I’ve missed blogging. And it’s only been around a week, haha. To break the ice again I’m gonna share 5 facts about me that you probably didn’t knew. At least not yet. I think these posts are so much fun to read, as I always check if I have something weird in common with the blogger. Please leave a comment if we’re alike in any of these things, I’d love to know! Or maybe you have another weird fact about yourself? But here is mine:

I’ve lived multiple places. Copenhagen, Belfast and Brussels are some of the places I’ve lived before I ended here in Grindsted.

I hate eating with tablespoons. I don’t know why but it has to be teaspoons.

I often hear that my musictaste is “fucked up” ’cause it’s so mixed. You’ll find everything from the 60’s and forward on my playlist and that includes pretty much everything from jazz to heavy metal.

I want to skydive even though I have a fear of heights. I’m thinking it isn’t the best idea.

I have a tendency to to think too much about things. This also means that sometimes I can’t sleep, and end up getting out of to write down ideas. Also ideas for the blog.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Black Dress