Vintage Sale in the City – Louise Bennetzen
Little Black Bag

Vintage Sale in the City

Jeg er heldig, at jeg er omgivet af så mange fantastiske venner som jeg er. Og her i forrige weekend tog jeg til Aarhus for at være sammen med to af dem. Vi tog på et genbrugsoutlet der hedder Retroguld. Jeg ved ikke om I kender konceptet, men det er I en stor hal, og så betaler man tøjet efter vægt. Vi brugte flere timer på at gå rundt og kigge, prøve, sortere og så kigge lidt mere. Og jeg fik da også en masse lækre ting, I kan se et af mine køb på ovenstående billede. Er den ikke fed? Jeg er vild med farverne! Det der var mest af, var fede 50’er kjoler. Men jeg holdt mig nu mere til en 90’er stil, haha. Det var ikke fordi, det var specielt dyrt. Ca. en 50’er per ting jeg købte, men nu var det selvfølgelig heller ikke tunge læderjakker, Levi’s og lignende jeg gik efter. Bagefter tog vi i en genbrugs boghandel, som min ene veninde, der lige er flyttet til Aarhus for at studere på uni, kender. Én uge i Aarhus, og hun har allerede fundet de gode boghandlere, typisk hende, haha. Aftenen var ren girls’ night. Det var meningen vi skulle have været i byen, men det kom ikke til at ske, da vi blev alt for trætte af alt den snak. Næste dag sad vi og nød det gode vejr udenfor, inden jeg tog hjem. Du kan finde det næste Retroguld outlet her.

I’m lucky to have so many amazing friends that I have. The weekend before last I went to Aarhus (2nd biggest city in Denmark) to hang out with two of them. We went to a vintage outlet called Retroguld. It’s a concept where you pay the clothing according to the weight. We walked around for hours looking, trying and sorting through literally everything. And I did get a lot of cool stuff, you can see one of them on the picture above. Cool, huh? I just love the colors! There was so many great 50’s dresses, but I kept my 90’s style, haha. Afterwards we went to a used bookstore. We spent all night talking and having fun. The next day we spent the time outside in the sun before I had to go home. You can find the next outlet here.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Black Bag