Vær med til at hjælpe 2000 kvinder – Louise Bennetzen
Hvem har ansvaret for orgasmen?

Vær med til at hjælpe 2000 kvinder

I går var det International Women’s day og derfor vil jeg gerne dele et super sejt projekt med jer, som Vero Moda støtter. Hvis du følger mig på Instagram ved du måske, at jeg var til et event hos Vero Moda i Aarhus i februar. Eventets formål var at fejre os kvinder og samtidigt gøre opmærksom på projektet, der hjælper flere tusinde kvinder i Afrika.

Vero Moda har i anledning af International Women’s day lavet en limited edition capsule collection (du kan se nogle af stylesene på billedet under). Kollektionen hylder kvinder og er lavet af miljøvenlige materialer. Men det er ikke det bedste ved kollektionen. Det bedste er, at hele overskuddet går til Flora Nilotica projektet i det nordlige Uganda.

Flora Nilotica er et projekt, der hjælper kvinder i Uganda med at blive selvstændige forretningskvinder. Projektet producerer hudplejerodukter, der indeholder nilotica nødder, der en af verdens mest nærende nødder. Ved hjælp af projektet er tusindvis af kvinder i Uganda gået fra at samle nødder til det europæiske hudplejemarked til at indsamle nilotica nødderne, lave deres egne hudplejeprodukter og sælge dem selv. Er det ikke fantastisk? Projektet hjælper kvinderne med at blive selvstændige forretningskvinder!

Sidste år donerede Vero Moda også hele overskuddet fra kollektionen, hvilket hjalp 2.000 kvinder til at blive selvstændige gennem deres arbejde med Flora Nilotica. Du kan også være med til at hjælpe ved at købe kollektionen HER. Jeg har selv den hvide t-shirt på ovenstående billede. Du kan finde Flora Niloticas produkter HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har ansvaret for orgasmen?