Shopping i Cannes og Outfit – Louise Bennetzen
Det Sødeste Nattøj

Shopping i Cannes og Outfit

Hej bloggen! I dag vil jeg vise jer endnu et outfit med en ny nederdel. Ja, jeg har en svaghed for dem, men jeg synes bare den her var så sød, og så var den på udsalg. I kan finde den her.

Her den anden dag var jeg en smut i Cannes sammen med min kæreste. Det er altså virkelig en by, der er værd at besøge, hvis man er i området. Der er lidt af alt. En lang shopping gade, eksklusive butikker, en gammel bydel, en flot promenade, restauranter på stribe, markeder og sidst men ikke mindst massere af muligheder for at tage i byen.

Vi tog den stille og roligt, shoppede lidt, som I kan se på posen. Fik en frokost og gik nede langs vandet. Det var super hyggeligt. Jeg håber I også hygger jer! Hvad laver I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Sødeste Nattøj