Outfit of the day – Louise Bennetzen
København og the Voice 15

Outfit of the day

Jakke: HER Shorts: HER Sko: HER

Hej venner ! Jeg har et outfit til jer i dag, som lovet. Noget af det er fra weekenden andet er gamle klassikere. Først lad mig lige sige noget. Jeg er elsker den her jakke! Ja, den er fra min tur til Kbh. Den er købt i Urban Outfitters og var faktisk ret dyr, men hvor er den det bare værd. Jeg er i hvert fald helt forelsket i den. Hvad synes I? Toppen er fra asos, og jeg tvivler på de stadig har den da det var et udsalgs køb fra januar. Shortsene er nogle jeg længe har ledt efter og så fandt jeg den på eBay til 80 kroner! Jeg brugte dem hele sommeren, da jeg elsker det lidt mere bohemeagtige look man kan få med dem. Med et par sorte nylonstrømpebukser kan de sagtens bruges om efteråret/vinteren også. Skoene er fra Trend Accessories. De var virkelig billige eftersom der var 40% rabat. Jeg har tjekket deres website, tilbuddet gælder stadig.

Som nogle af jer måske ved er jeg medlem af VU, så weekenden står på Landsstævne med VU. Jeg glæder mig helt vildt! Var også med sidste år og det var skidesjovt. Skal nok lave en post om det når jeg kommer hjem. Det kan være nogle er jer er medlem af VU, eller et andet ungdomsparti?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København og the Voice 15