Presser du også dig selv? – Louise Bennetzen
This Week #13

Presser du også dig selv?

Hej piger, her den anden dag kom vi til at diskutere stress i undervisningen og det fik mig til at tænke lidt. Som I måske ved, er det noget jeg lider ret meget af. Ikke sådan, at jeg er gået ned med stress, men mere sådan at jeg hele tiden føler mig stresset og presset, fordi jeg gerne vil gøre mit bedste i alting.

Jeg vil gerne nå at læse alting på studiet. Jeg vil gerne lige gøre det ekstra godt på arbejde. Jeg vil gerne lægge noget op på bloggen hver dag. Jeg vil gerne se mine veninder ofte. Og så videre. Jeg synes aldrig, der er noget jeg kan sortere fra, og der er jo kun 24 timer på et døgn.

Jeg tror, det er noget som mange, især os kvinder, har svært ved. At alting ikke behøver være perfekt. For hvem er det egentlig, der presser os? Jeg er i hvert fald godt klar over, at det er mig selv. Det er jo ikke fordi, der er nogen der kræver, at vi gør alting rigtigt. Men det kan bare være pokkers svært, at lade tingene ligge alligevel.

Det her indlæg er egentlig bare en lille reminder om, at hvis du føler dig presset eller stresset, så prøv at lade være med at være så hård ved dig selv. Den eneste, der slår dig oveni hovedet er dig. Tror mig, jeg kender det selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #13