Nye sko på en søndag – Louise Bennetzen
Søde sandaler

Nye sko på en søndag

other-stories-sko-2 other-stories-sko-1

Hej bloggen! Jeg har brugt idag på at slappe lidt af efter en lang uge fyldt med eksamenskrivning. Kan ikke huske sidste gang jeg gjorde det, men fik sovet længe idag, så lækkert. Bagefter tog min kæreste og jeg til Tradono markedet, men jeg synes det var en lille smule skuffende. Havde i hvert troet det var større, men vi kom også lidt sent, så ved jo ikke, hvordan det er, hvis man kommer om morgenen.

Bagefter gik vi lidt på Strøget, hvor jeg købte de her virkelig fine sko fra & Other Stories, som jeg lige ville vise jer. Jeg har kigget på dem virkelig længe. De minder mig om Guccis Jordaan loafers, bare til en lidt mere overkommelig pris. I kan finde dem her. Hvad har I brugt jeres søndag på?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde sandaler