Mine Tanker om mit Studie – Louise Bennetzen
20% på Indretningen

Mine Tanker om mit Studie

Hej piger, på mandag skal jeg starte på 3. semester af mit studie. Selvom det selvfølgelig slet ikke er ligeså hårdt eller spændende, som når man starter på et nyt studie, så sætter det alligevel nogle tanker i gang.

Jeg er sådan en, der godt kan lide mål, og jeg elsker at føle, at jeg har fået en ny start. Sådan har jeg det altid når sommerferien er ved at slutte. Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage, og komme igen med min hverdag igen. Og hver nye skoleår (nu er det så blevet semester) har jeg nye mål.

Det her semester vil jeg gerne blive bedre til at slappe lidt af, ja faktisk bruge mindre tid på mit studie. Det lyder nok helt omvendt, jeg ved det godt. De fleste vil gerne tage sig lidt sammen, læse noget mere og sørge for bedre karakterer. Så det lyder måske også lidt mærkeligt, at en med et snit på 12, gerne vil slappe af. I tænker jo nok, at det går godt. Men det er jo ikke kun karakterne der tæller, og for at være helt ærlig, var sidste semester ikke særligt godt for mig. Jeg pressede mig selv alt for meget, og jeg endte faktisk med at være stresset det meste af tiden. Jeg var hele tiden foran pensum, men alligevel følte jeg, at jeg manglede tid. Og jeg planlagde så lang tid ud i fremtiden med alle mulige to do lister, at det faktisk også bare stressede mig.

Så nu har jeg lovet mig selv, at jeg skal tage den lidt mere med ro. Jeg håber, at det hjælper, at jeg også har lovet jer det. Og en lille del af mig, håber nok også, at der er et par stykker derude, der kan relatere, for jeg føler mig nok en lille smule “mærkelig”, når det kommer til det her.

Hvad har I af mål det her efterår? Er det noget med studie, arbejde, familie eller noget helt andet?

2 kommentarer

 • Linda

  Kan sagtens relatere til det du fortæller, har flere veninder der ikke rigtig kan slappe af og ligge studie og arbejde væk når de har fri. Det er bare så ærgerligt at man ikke får givet sig selv ro til at koble af, så din plan lyder rigtig fornuftig 🙂
  Min plan dette semester er at blive bedre til at udfordre mig selv og turde overskride mine grænser også at lade være med at bekymre mig så meget og tage sorgerne på forskud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Tak, det lyder også som nogle virkelig gode mål, du har sat dig. Det kan især være svært at overskride ens egne grænser, men det er også det, der udvikler en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på Indretningen