Double Denim and White – Louise Bennetzen
Denim Michael Kors

Double Denim and White


Top: Here Shorts: Similar Sneakers: Here

Når det er sommer kan jeg godt lide simpelt tøj, man bare lige kan smide på og så gå ud af døren. Jeg har også den tendens, som så mange andre, at jeg går i lyse farver når det er godt vejr. Som I kan se har jeg kastet mig over to af mine yndlings ting og fordoblet dem. Nemlig to gange hvid og to gange denim. Begge noget man aldrig går galt i byen med. Toppen var en jeg købte til alle de studentergilder jeg skulle til. I har sikkert set lace-up toppe mange steder, da de jo er super populære, og jeg er hoppet med på vognen. Shortsene er nogle jeg har købt hernede i Pull&Bear, men jeg kan ikke finde dem på deres hjemmeside (meget underligt), så har fundet nogle der ligner i stedet. Tasken er fra Michael Kors som I kan læse mere om her. En af mine gode veninder kom herned i går. Det regner sjældent her, men det endte med at øse ned da vi var ude og gå tidligere idag. Vores hår dryppede og selv min BH blev våd, haha. Hun bliver her heldigvis den næste uges tid, så det skal nok blive super hyggeligt, og forhåbentlig mere tørt. Jeg har i hvert fald allerede en masse i tankerne jeg vil vise hende. Og så skal vi selvfølgelig også på stranden.

When it’s summer I like simple clothes you can just throw on and walk out the door. I also have a tendency, as so many others, to start wearing light colors, when the sun is shinning. I have, as you can see, used two of my favorite styles and doubled them. That is whites and denim. Both something you never go wrong with. I bought the top for all the graduation parties I had to go to in the beginning of the summer. You’ve probably seen these lace-up tops many places, ’cause they are super popular, and I’m a fan as well. I bought the shorts in Pull&Bear, but I can’t find them on their online store (very odd), so I’ve found someone similar instead. The bag is from Michael Kors, which you can read more about here. One of my good girlfriends came to visit yesterday. It rarely rains here, but it started pouring down when we went for a walk earlier today. Our hair dripped and even my bra got soaked, haha. Luckily she’s staying for a week, so that’s going to be so much fun and hopefully more dry. At least I already have a lot of things in my mind I want to show her. And then we are of course also going to the beach.

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim Michael Kors