Denim Michael Kors – Louise Bennetzen
Off Shoulder Dress

Denim Michael Kors

Jeg må nok erkende at jeg har en svaghed for tasker, for ja, jeg har alt for mange af dem. Men forhindrede det mig i købe endnu en her den anden dag? Nej, det gjorde det ikke, haha. Jeg gik faktisk kun ind i Michael Kors butikken i Cannes for at se om jeg kunne finde deres lille Sloan taske i quiltet sort læder, men den havde de desværre ikke. Derimod fandt jeg den i denim til halv pris, og det kunne jeg altså ikke lige stå for. Lige i øjeblikket køber jeg kun små tasker, fordi jeg simpelthen ikke får brugt de store. Jeg er ikke en person der har brug for at tage meget med, og så synes jeg det er super besværligt at slæbe rundt på en stor taske. Jeg tror ikke jeg er den eneste der har det sådan. Da tasken er en udsalgsvare kan jeg desværre ikke finde den på deres hjemmeside, men det er den lille Sloan taske i quiltet denim med sølv detaljer. Den store model kan I finde her.

I probably have to admit that I have a weakness for bag, ’cause yes, I have way too many of them. But did this stop me from buying yet another one the other day? No, it didn’t, haha. I actually only walked into the Michael Kors store in Cannes to see if I could find their small Sloan bag in black quilted leather, but unfortunately they didn’t have it. I did however find it in denim with 50% off, something I simply couldn’t pass. Right now I only buy small bags, ’cause I don’t get to use the bigger ones. I’m simply not a person that need to carry a lot of stuff with me, and I think it is inconvenient to carry around a big bag. I don’t think I’m the only one feeling like this. Since the bag is a sale item I unfortunately can’t find it on their homepage, but it is the small Sloan bag in quilted denim with silver details. You can find the big model here.

 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off Shoulder Dress