Detaljer i mit hjem – Louise Bennetzen
Moderigtige planter til hjemmet

Detaljer i mit hjem

smykkeskrin-5smykkeskrin-3 smykkeskrin-1

Hej bloggen! Som I måske ved, så flyttede jeg den 1. marts, og det betyder, at min kæreste og jeg (mest mig) stadig er i gang med at indrette lejligheden. Jeg har gået og kigget på det her smykkeskrin i flere måneder, og nu har jeg endelig fået købt det. Jeg har købt det i en lille bitte butik på Frederiksberg kaldet Virou. Det er den hyggeligste lille butik, og ejeren er virkelig bare sød. Elsker personlig betjening og det er der i hvert fald i den her butik, så I burde tjekke den ud, hvis I kommer forbi. De alle mulige søde ting, og især planter til lejligheden.

Jeg har set de her typer smykkeskrin i flere butikker og synes de er super søde, derfor har jeg fundet et par stykker til jer. Virou havde nemlig desværre kun én i butikken, så vidt jeg ved. Synes I også smykkeskrinene er søde?

smykkeskrin-options-2H&M                         Imerco                     Bahne

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderigtige planter til hjemmet