Moderigtige planter til hjemmet – Louise Bennetzen
Casual blazer med et touch af retro

Moderigtige planter til hjemmet

moderigtige-planter

Jeg har ikke grønne fingre, men jeg elsker at have planter i lejligheden. Faktisk, er det lidt utroligt, at jeg ikke har dræbt mine endnu, men de lever heldigvis i bedste velgående. Ifølge mig – ved ikke om min kæreste er enig – kunne der godt være plads til et par stykker mere i lejligheden. Derfor har jeg fundet nogle jeg overvejer at købe. Jeg har fundet nogle til enhver smag, både de “ægte” og de “uægte”. Selvom jeg nu ikke selv er så meget til plastikplanter. Hvad foretrækker I? Rigtige eller plastisk?

Shop her: 123 45 67

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual blazer med et touch af retro