Vinter accessories til under 200 kroner – Louise Bennetzen
Kvalitet er også en form for bæredygtighed

Vinter accessories til under 200 kroner

Hej piger, nu har jeg lavet et indlæg om vinterjakker og et om støvler (til under 300 kroner), så jeg tænkte at jeg også ville lave et omkring accessories her til vinter. Et, fordi jeg selv er afhængig af dem, når det bliver koldt. Og to, fordi man kan få nogle virkelig lækre ting til næsten ingen penge. Så jeg håber I kan bruge det her som lidt inspiration. Især Nelly har nogle virkelig pæne og billige ting.

Lige nu er jeg på vej hjem efter første dag på mit nye arbejde, noget jeg nok skal fortælle jer mere om senere. I aften skal Mark og jeg ind og se Anders Matthesens 25 år jubilæumsshow. Som sagt (læs det HER) så har vi haft de her billetter i mere end et år, så glæder mig virkelig meget. Jeg håber I allesammen har en skøn aften!

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitet er også en form for bæredygtighed