6 forårsjakker til under 400 kroner – Louise Bennetzen
3 tips til en god par-økonomi

6 forårsjakker til under 400 kroner

Hej piger, så det er snart tid til at finde lidt tyndere jakker frem. Og hvis du nu mangler en forårsjakke, eller måske har lyst til at få lidt nyt i garderoben, har jeg kigget lidt for dig. Jeg har nemlig fundet 6 fine jakker til under 400 kroner. Jeg er selv virkelig vild med nummer 5, men det også fordi jeg har noget med leopard print for tiden.

Jeg håber du kunne bruge det her som lidt inspiration til forårsjakken. Du kan finde links på det hele lige nedenunder.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/ 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tips til en god par-økonomi