Spring Shoes – Louise Bennetzen
Et kig på efterårskollektioner

Spring Shoes

Shop here:
Hej venner! Så er jeg kommet hjem fra Australien. Jeg kom hjem her i weekenden. Det har været den vildeste tur, og jeg har stadig abstinenser efter at være ude og rejse. Jeg er stadig i gang med at sortere i billederne. Ja, så mange har jeg, haha. Men der kommer helt sikkert nogle indlæg. Jeg er ked af, at jeg har skrevet så lidt, mens jeg har været væk. Men der har simpelthen ikke været tid til det. Jeg ville helst vil også til at opdatere bloggen meget mere, nu hvor jeg er hjemme igen. Jeg er ikke helt lige så skobesat som Carrie Bradshaw, men derfor kan jeg alligevel godt være vilde med dem. Jeg elsker at købe nye sko. Det er især ankelstøvler og sneakers jeg er fan af. Og nu hvor vi er nået ind i foråret, kan jeg (som så mange andre) særligt godt lide sko i sarte farver som pasteller, hvid eller nude. Men i år kan jeg også virkelig godt lide farverige accessories og sko, og derfor er jeg også helt pjattet med de gule støvler fra Zara. Jeg skal også helt sikkert have fat i nogle mules. Jeg drømmer om Gucci, men det kan godt være jeg skal finde noget billigere, haha. Hvad har I på fødderne, når det er forår?
I’m not as shoe obsessed as Carrie Bradshaw, but that doesn’t mean I can’t be crazy about them. I love to buy new shoes. It’s especially ankle boots and sneakers I’m a fan of. And now that spring is upon us, I prefer (as so many others) shoes in delicate colors such as pastels, white or nude. But this year I also really like colorful accessories and shoes. That’s why I’m really loving the yellow boots from Zara. I also defintely need a pair of mules. I’m dreaming about Gucci, but I might have to finde something cheaper, haha. What do you have on your feet, when it’s spring?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig på efterårskollektioner