25% på strik fra Gina Tricot – Louise Bennetzen
Life update: Jeg har fået nyt job!

25% på strik fra Gina Tricot

Godmorgen piger, jeg har et lille tip til jer idag. I kan nemlig få 25% på alle strik og cardigans på Gina Tricots hjemmeside. Gina Tricot er jo ikke ligefrem dyr i forvejen, så idag kan man altså få nogle virkelig fine og billige striktrøjer hos dem. Rabatten bliver trukket fra ved kassen, hvis I undrer jer over, at I ikke kan se det på hjemmesiden. Jeg har fundet mine yndlings, men I kan finde hele udvalget her.

Jeg håber I har en god dag!

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life update: Jeg har fået nyt job!