10 Hurtige Til Charmaine Lago – Louise Bennetzen
Giveaway: Vind den perfekte steamer til julefrokosterne

10 Hurtige Til Charmaine Lago

Godmorgen piger, jeg ved godt at jeg har sprunget det her indlæg over et par uger. Det er jeg ked af, jeg har bare haft så travlt at jeg har glemt at få fat i nogle at interviewe. Men i dag er jeg tilbage med super seje Charmaine Lago. Charmaine er en af mine blogger veninder fra Herning, som jeg simpelthen synes er så sej. Til trods for at hun kun er 22, har hun kastet sig ud i at starte sit eget firma Lè Lago Consulting. I kan finde hen her: Instagram & Blog.

Fortæl lidt om dig selv?

Mit navn er Charmaine Lago og jeg har været blogger/influencer i godt 4 år nu. Med den erfaring jeg har fået bygget op igennem rejser, kampagner og store samarbejdspartnere så har jeg startet min egen virksomhed som fungerer som et PR, Event og Marketing bureau/Agency – som hedder Lé Lago Consulting.

Hvordan ville et slogan for dit online univers lyde?

Hos Lé Lago tror vi på, at nøglen til succes er at gå helhjertet ind til et samarbejde for at begge parter kan stå 110% inde for det!

Hvordan vil du beskrive din stil?

Min stil er meget blandet. Men jeg går meget op i de nyeste trends, så jeg vil helt klart mene, at den er meget classy og sporty!

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer?

Ja, og det er også sket tit. Men jeg tror bare, det er vigtigt, at man lærer at kende personen først, før at man dømmer.

Er der noget, du ikke kan lide ved at være influencer?

Den måde folk kan dømme en på.

Hvad er din største drøm?

Min største drøm er helt klart først og fremmest at have en lykkelig familie. Derefter drømmer jeg om, at kunne leve af min blog og min virksomhed.

Hvem inspirerer dig?

Jeg bliver utrolig inspireret af alle upcoming influencers – især indenfor modebranchen. Lige nu har jeg et kæmpe crush på @tippiemaya – hun er så sej!

Hvad er dit bedste beauty tip?

Se naturlig ud!

Er der nogle tabuer, du synes skal brydes?

Umiddelbart ikke.

Har du et tip til andre girl bosses derude?

Skab din egen stil og gør hvad du vil! Hvis du har en idé så skynd dig at kom ud med den før de andre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Vind den perfekte steamer til julefrokosterne