When in Rome – Louise Bennetzen
Now in Rome

When in Rome

Hey venner! Så er kommet tilbage til vores sommerhus, som vi forlader i morgen… Det bliver meget godt at komme hjem og se mine venner igen. Men kommer til at savne vejret. Men det kan jo være det bliver bedre i DK, krydser fingre! Som sagt har jeg taget virkelig mange billeder da jeg var i Rom, og jeg lovede jo at vise jer dem. Okay, jeg vil gerne vise jer dem, haha.

Der er 3 ting jeg vil anbefale man skal se, hvis man er i Rom. 2 af dem så jeg ikke første gang fordi vi ikke havde tid. Det første er Aventinerhøjen, en af Roms syv høje. Her finder man en kirke, en Appelsinhave hvor en lidt eksotisk kunstner sælger sine smykker, og hvis man går lidt videre kommer man til et slags torv hvor der er en stor massiv dør. Kigger man gennem nøglehullet kan man se Peterskirken, det er første billede. Vi kendte faktisk ikke noget til den dør, det var taxachaufføren der fortalte os om den, og det er nok noget af det sejeste og flotteste vi så. Det andet er Borghesehaven. Der er en fantastisk udsigt over Piazza Popolo og  resten af byen, samt det er en hyggelig park man kan gå igennem eller køre på segway igennem. Hvilket er noget jeg altid gerne ville prøve lige siden jeg så 1D gøre det for lang tid siden (I de gode gamle dage, da jeg var fan) Det sidste jeg vil nævne er Piazza Navona. Der er altid fyldt med malerier og kunstnere og omgivet af flotte huse. Det er farverigt og livligt. Et af mine yndlingssteder i Rom.

modern girlUdsigten til Peterskirken gennem et genialt placeret nøglehul. Det er sådan en arkitekt jeg skal bruge når jeg engang bygger et hus.

img_8626-editedOg det er egentlig bare et hus, men det fangede min opmærksomhed!

img_8775-edited-2Kunst findes alle steder i Rom.

img_8629-editedPonte Sisto, en af Roms mange broer.

romePiazza Navona, et af mine yndlingssteder i Rom.

img_8786-editedOg man kan også ro i Borghesehaven, hvis det er det man vil i 38 graders varme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Now in Rome