Bikiniklar med Hunkemöller – Louise Bennetzen
Når man bare har brug for en pause

Bikiniklar med Hunkemöller

Billede af sportstøj fra Hunkemöller  [Reklame: Træningstøjet er modtaget i gave] Nu hvor jeg for tiden sidder med eksamensopgaver, glæder jeg mig helt utroligt meget til sommerferien. Heldigvis er der ikke længe til, at det officielt bliver sommer!

Der er jo bare lige det lille catch, at så bliver det også bikinisæson, hvilket man jo gerne vil være i form til.

Jeg må blankt indrømme, at jeg er kommet lidt bagud i forhold til at blive strandklar. Derfor er det den perfekte motivation, at jeg har modtaget dette fine sportstøj fra Hunkemöller. Som jeg altså bare blev nødt til at vise jer.

Det gør det altså bare lidt mere lækkert at træne, når man har pænt træningstøj på. Og ja, jeg er normalt typen, der tager en gammel top og slidte løbebukser på, når jeg er fitness centeret. Så det her er helt klart en opgradering.

Jeg har købt rigtig meget af Hunkemöllers undertøj gennem tiden, da de helt klart er en af mine favoritter, når det kommer til lingerie. Til gengæld har jeg aldrig købt sportstøj fra Hunkemöller, så jeg blev virkelig overrasket over, hvor mange fede ting de faktisk har.

Derudover er de her træningsbukser (find dem her) nok de mest behagelige, jeg nogensinde har haft på. De er fra et samarbejde Hunkemöller har haft med supermodellen Doutzen Kroes. Hvis du mangler noget nyt sportstøj, burde du faktisk tjekke hele den kollektion ud, for den er simpelthen så fin. Du kan finde kollektionen her.

Derudover er jeg vild med, at sports-bh’en (find den her) har det der gennemsigtige look i toppen. Det gør det lidt mere spændende, end en helt almindelig sort sports-bh. Og samtidig går den med alle mine træningsbukser, da den jo er sort.

Jeg har bukser og bh i en størrelse small, hvilket er det jeg plejer at købe tøj i. Så de er true to size.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bare har brug for en pause