Leather All the Way – Louise Bennetzen
Hvisk Discount

Leather All the Way

Pants: Zara Jacket: Zara Tee: ADPT Sneakers: Nike Bag: Alexnder Wang

Jeg håber I hygger jer den her søndag, det gør jeg i hvert fald. Det her outfit er læder hele vejen. Læderjakke, læderbukser og lædertaske. Jeg er vild med lidt mere rå outfits, så da jeg var i Zara den anden dag, kunne jeg ikke lade være med at købe de her læderbukser. Jeg er vild med lynlåsdetaljerne, som tilfældigvis passer perfekt med jakken, der har de samme detaljer. Lad mig høre hvad I synes!

I hope you’re having a nice Sunday, I know I am. This outfit is leather all the way. Leather jacket, leather pants and leather bag. I love outfits that have a little of a biker chick look. So when I was in Zara the other day I couldn’t help but buy these leather pants. I really like the zipper details that fits perfectly with the jacket, which has the same details. Let me hear in the comments what you think!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk Discount