Mine Nytårsforsætter – Louise Bennetzen
This week #20

Mine Nytårsforsætter

moodboard over nytårsforsætter

I torsdags kiggede jeg tilbage på sidste år, så nu er det blevet tid til at kigge på 2019. Jeg har brug for den friske start et nyt år giver (hvor kliché det end lyder). Jeg har brug for at rydde op i mit lort og reflektere over, hvad jeg gerne vil med mit liv. Jeg har brug for mål. Og jeg elsker at arbejde på dem. Selvom jeg nok burde gøre det mere end et par gange om året… Da jeg tror fuld og fast på visualisering (læs sidste års indlæg HER), har jeg selvfølgelig også lavet et moodboard over mine nytårsforsætter, som I kan se. Men hvad vil jeg så gerne opleve og nå det næste år?

1. Find indre ro

Det første af mine nytårsforsætter er at slappe lidt af. Jeg skal finde en indre ro. Jeg stresser altid over ting, og tror at det værst tænkelige sker, hvis jeg ikke har 100% styr på alting. Det skal jeg ændre i år.

2. Vær selvsikker 

Jeg er lidt for god til at undskylde for hvem jeg er, og gemme mig en smule. Det skal jeg simpelthen holde op med. Jeg har for længst indset, at jeg nok ikke helt er eller tænker på samme måde som de fleste. Men det skal jeg holde op med at undskylde for. Når det kommer til stykket er ingen af os jo ens.

3. Kom i form

Det er lidt pinligt, men det her punkt står faktisk altid på min liste over nytårsforsætter. Men jeg er optimistisk i år. Både fordi jeg har tænkt mig at lave en konkret plan, men også fordi jeg ellers snart får problemer med at passe mine jeans. Haha.

4. Tag til Milano

Jeg har tit ting jeg glæder mig til på min liste over nytårsforsætter. For selvom jeg er forholdsvis sikker på at komme på udveksling til Milano, ved man aldrig hvad der sker. Så derfor er den også på listen.

5. Stop overforbruget

I 2018 har jeg virkelig været en gris, når det kommer til mit personlige forbrug af tøj. Men det stopper i 2019. I løbet af december indså jeg endelig, at det ikke giver nogen mening, at blive ved med at købe så meget tøj. Vi gør det jo egentlig med en eller anden ide om at forskellige styles er in, men der går ikke længere end nogle uger, før de så ikke længere er moderne. Jeg har det også som om, at jo mere jeg køber, jo mere får jeg lyst til at købe. Derfor vil jeg i år i stedet starte en wardrobe capsule med få items, som jeg virkelig elsker. Det vil min opsparing også takke mig for.

6. Få en tatovering

Et forholdsvist overskueligt nytårsforsæt. Jeg har gerne ville have en tatovering siden jeg var 14. Jeg ved, hvordan den skal se ud, og jeg ved hvor den skal sidde. Nu skal jeg bare lige få taget mig sammen. Og måske have Mark til at holde mig i hånden, når man tænker på min skræk for nåle, haha.

7. Vær glad

Den vigtigste af dem alle. I år vil jeg gøre en indsats for at være positiv og taknemlig. Jeg er i gang med at læse Hella Joof’s Papmachéreglen, og den får virkelig en til at indse nogle ting, især hvor vigtig taknemmelighed og livsglæde er. For hvis du ikke er glad, så kan alt andet jo lidt være ligegyldigt.

Jeg ved godt, det er en lang liste, men jeg er et optimistisk menneske (obviously). Hvis jeg ikke kan være optimistisk som ung, hvornår kan jeg så? Desuden motiverer det mig med nogle mål. Og jeg har jo også et helt år til det. Har du nytårsforsætter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week #20