Lækker denimnederdel med pangfarvede top – Louise Bennetzen
På vinbar i filmstjernernes by

Lækker denimnederdel med pangfarvede top

modern-girl-gul-1-2 modern-girl-gul-3 modern-girl-gul-2Skirt: Afends Top: Zara Shoes: Bianco

Hej venner! Jeg ved godt, I ikke har hørt så meget til mig de sidste dage og det er jeg ked af. Jeg har taget stikket lidt ud, for at slappe af med min familie og kæreste, som kom herned i torsdags. Jeg har nu lidt under en uge tilbage af varme og sol, inden jeg skal tilbage til Danmark og arbejde. Så her er endnu et lækkert sommeroutfit, som jeg er ret vild med for tiden. Jeg kan især godt lide farven på toppen. Hvad synes I?

3 kommentarer

 • Howdy! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
  My web site looks weird when viewing from my apple iphone.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct
  this problem. If you have any suggestions, please share.
  Cheers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   I actually don’t know. I’m in a blogging network so they fix the layout part. Try Google, it will probably be your best friend 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love that outfit! So perfect for summer!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vinbar i filmstjernernes by