White Open Back Dress – Louise Bennetzen
A day in Nice

White Open Back Dress

Dress: Here Shoes (similar): Here & here

Så er der desværre ikke lang tid til at jeg tager fra Côte d’Azur tilbage til Danmark. Men mens jeg stadig er hernede i varmen, vil jeg lige vise jer en af mine yndlings kjoler lige i øjeblikket. Jeg købte den til translokation, og har ellers brugt den hernede så meget som muligt. Mit hjerte banker varmt for ting med åbne rygge, da jeg godt kan lide det feminine look. Derudover er jeg også fan af at man kan være lidt sexet uden at det betyder at man har for kort eller udringet tøj på. I går var jeg i byen i Juan-les-Pins med min veninde. Hold op hvor var der mange mennesker, det var noget af en forskel fra hvor jeg normalt går i byen, men en mega sjov aften var det. Vi endte med at gå hjem langs stranden halv seks. Det siger sig selv at i dag kun har stået på afslapning, haha. Jeg håber I alle hygger jer!

Unfortunately there isn’t that long until I’m leaving Côte d’Azur to return to Denmark. But while I’m still down here in the heat I wanted to show you one of my currently favorite dresses. I bought it for translocation and has been wearing it whenever I can. I’m a huge fan of items with open backs because I really like the feminine look. Other than that I think it’s nice that you can look a little sexy without having to wear someting too short or with a deep neck. Yesterday I went out clubbing in Juan-les-Pins with my friend. There was so many people, it’s some difference from where I usually go out, but it was such a fun night. We ended up walking home along the beach half past five. It’s almost obvious that we haven’t done much today, haha. I hope you have a nice time!

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A day in Nice