Shoe Obsession: Lace Up Flats – Louise Bennetzen
Rooting for Adidas

Shoe Obsession: Lace Up Flats

Shoes: Craving 1 Craving 2 Craving 3 Craving 4 Craving 5

Hej venner! Jeg har set de her sko på mange andre blogs og jeg er forelsket! Jeg synes de er super fede, og har planer om at købe et par selv. De er perfekte til forår og sommer, både til jeans og kjoler.  Jeg har fundet nogle par jeg synes er super fede, så feel free til at følge linksene hvis I deler min besættelse. Og så har jeg også fundet et lidt alternativt par på udsalg fra New Look til 9 euro, her. Hvad synes I? Måske har I allerede et par?

Hi guys! I’ve seen these flats on so many blogs and I’m in love! I think they are super cute, and I’m planning of buying a pair myself. They’re perfect for spring and summer both with jeans and dresses. I’ve found some pairs online I wanted to share with you, so please do follow the links if you share my obsession. And I found an alternative pair from New Look on sale to only 9 euros, here, as well. What do you think? Maybe you already own a pair?

23 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rooting for Adidas