Plisseret nederdel til halv pris – Louise Bennetzen
Designer Tasker på min Radar

Plisseret nederdel til halv pris

Hej bloggen! Jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer den her fine nederdel, som jeg helt har forelsket mig i. Som I måske ved, er jeg lige nu på ferie i Sydfrankrig og da vi var i Cannes den anden dag, gik jeg ind i en virkelig lækker butik – tiltrukket af udsalget. Jeg kendte ikke rigtig mærket, men de havde de fineste ting. Og det var selvfølgelig også derinde jeg fandt nederdelen. Til halv pris. Så nu er tippet hermed givet videre.

De har nogle virkelig fine ting og stadig udsalg, så jeg ville helt sikkert tage et kig. I kan finde “min” nederdel her, og ellers har de en anden virkelig fin plisseret nederdel her, som jeg også kiggede på. Størrelserne er lidt mærkelige. Jeg købte selv en størrelse 2, og er en 36’er, så jeg håber det er en lille hjælp.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designer Tasker på min Radar