Party Dresses – Louise Bennetzen
Glædelig jul!

Party Dresses

Dress Nelly    Shoes Catwalk (similar) 

Look one: Gold sequin dress

Pailletter er et klassisk look til jul og nytår som jeg i år er hoppet med på. Jeg er vild med mønsteret på kjolen. Det er ikke bare den “almindelige” pailletkjole. Om det så er almindeligt at være dækket i pailletter er så spørgsmålet.

Sequins are pretty classic for Christmas and New Years’s. I’m in love with this pattern. It just gives the dress a little something extra. 

Dress Sisters Point (similar)   Shoes Catwalk (similar)  Bag Maanii Copenhagen

Look 2: Black with silver

Den her kjole er faktisk fra sidste år men jeg tænkte at jeg ville vise jer den alligevel, da jeg har set lignende mange steder også denne sæson. Det er ikke så tydeligt men der er ikke små sølvstykker i stoffet så kjolen skinner en smule.

I actually bought this dress last year, but wanted to show you guys anyway since I’ve seen similar ones this season as well. There’s actually small silver pieces in the fabric so you shine a bit when wearing it. 

Dress Envii    Shoes Catwalk (similar)    Bag (old)

Look 3: Lace dress 

Jeg købte den her kjole spontant i Samsøe & Samsøe den 23. og endte med at have den på juleaften. Jeg er helt vild ryggen. Er ekstra vild med den fordi der lige er et blondestykke der dækker bh’en, se det er godt design. Praktisk og flot. Jeg håber det her var en lille smule inspiration hvis I stadig leder efter en kjole til nytår eller måske til noget andet, for nytår er jo ret tæt på nu, men det kunne jo være I ledte efter nogle på udsalg. Eller også ved I allerede hvad I skal have på? Hvis ja, hvad er så dette års nytårslook?

I bought this dress spontaneously and ended up wearing it on Christmas Eve. I love the back of it. Especially because of the piece of lace that cover your bra. See that’s quality design. Practical and gorgeous. I hope this was a bit of inspiration if you’re still looking for a dress for New Year’s or maybe for some other occasion since I realize that New Year’s is pretty close, but you never know, maybe you’re looking for a dress on sale. Or maybe you already know what to wear? Let me know in the comments!

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!