New In: Pointy Loafers – Louise Bennetzen
CaseApp Giveaway

New In: Pointy Loafers

Hvis der er en ting jeg har for mange af, så er det sko. Men stoppede det mig i at købe endnu et par her i weekenden? Nej da, ups, haha. Hvis nu man bare kunne sige, det var en genetisk lidelse, men sandheden er, at jeg længe har ledt efter et par fede loafers. Så da jeg så de her, og ovenikøbet kunne få 900 kroners rabat på dem, kunne jeg ikke lade dem stå. De er fra mærket PBO. Jeg købte dem i butikken Coast i Blåvand, men på deres hjemmeside, kan man få 50% på dem. Find dem her. Som en ekstra service har jeg også fundet nogle lignende. Husk at I stadig har chancen for at være med i min giveaway her!

If there’s one thing I have too many of, it’s shoes. But did that stop me from buying yet another pair this weekend? Not a chance, oopsie! If only you could say it was some sort of genetic weakness, but the truth is I’ve been looking for a pair of cool loafers for quite some time. So when I saw these and with a £90 discount I couldn’t let them be. They’re form the brand PBO. I bought them in the shop Coast at the Danish Westcoast, but on their website you can get 50% on them as well. Find them here. As an extra favor I’ve found some similar ones as well. You also still have the chance of being part of my giveaway here.

Shop here:

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CaseApp Giveaway