New In: Nike – Louise Bennetzen
My Spring Vacation

New In: Nike

Hej venner! Så fik jeg alligevel taget mig sammen til at vælge mellem pastel og hvid til mine såkaldte forårs sneakers, haha. Som I måske har set på Instagram blev det de her Nike Air Force 1 jeg endte med at købe. Jeg gik faktisk ind i Footlocker med planen om at købe Adidas Stan Smiths men endte med at købe de her i stedet. Nu må vi se hvor længe de bliver ved med at være hvide. Jeg synes altid der er en eller anden der formår at træde mig på tæerne når jeg har lyse sko på, haha! Jeg er pt. i gang med AT. Overemnet er i år “grænser”, og jeg har valgt at skrive om grænserne for fosterdiagnostik. Som I nok kan tænke jer er der nok at tage fat på. Har I selv været igennem AT? Nogen tips? Jeg håber I har en skøn aften!

Hi guys! Then I finally got around to chose between pastels and whites for my spring sneakers, haha. As you might have seen on Instagram, I ended up buying these Nike Air Force 1.  I actually walked into Footlocker thinking I would get the Adidas Stan Smiths but I ended up buying these instead. Now I’ll have to wait and see how long they’ll stay white. There always seem to be someone who manages to step on my toes when I’m wearing light coloured shoes, haha! I’m currently writing a synopsis for an exam that’ll be in a couple of months. My paper focusses on prenatal diagnosis, so there’s plenty to go through as you probably can imagine. Do you have any exam-tips? Then please share them in the comments! I hope you have a lovely evening!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Spring Vacation