My Favourite Trends of 2017 – Louise Bennetzen
Sweater and Suede Jacket

My Favourite Trends of 2017

Hej venner! Jeg er stadig i Australien. Lige nu sidder jeg på vores værelse på vores hostel i Surfers Paradise. Og ja, det regner desværre. Jeg har brugt dagen på lidt shopping med en af pigerne fra gruppen. Det var vildt hyggeligt. Og ja, det var især nogle bestemte ting, jeg gik efter. For som altid er der et hav af trends, og det er vidt forskelligt, hvad man er til. Det er det, jeg elsker ved mode. At kigge på catwalksene og så vælge, hvad man selv vil tilføje til sin egen garderobe. Jeg har derfor fundet de fem trends jeg glæder mig mest til at have på her i foråret og sommeren, når jeg kommer hjem igen. Lad mig høre hvad du glæder dig til at gå i.

Hi guys! I’m still in Australia. Right now I’m sitting in our room at our hostel in Surfers Paradise. I’ve spent the day shopping with one of the girls from the group. It was great fun. And yes, I did look for some specific items. As always there’s so many trends, and it’s alway individual what you like. That’s what I love about fashion. Taking a look at the catwalks and then picking what you want to add to your own wardrobe. So here’s five trends I’m look forward to wearing when I get home. Let me know what you’re looking forward to strolling around in!

The 70’s

ModernGirlTrends201770skopi

Miu Miu, Gucci & Prada

70’erne fortsætter ind i 2017, noget jeg er super glad for. Jeg er vild med farverne og formerne og er slet ikke færdig med det her årti. Så jeg er glad for at designerne har det på samme måde.

The 70’s are continuing strong in 2017, something I’m really happy about. I really like the colors and the shapes, and I’m not at all done with this decade. I’m just glad the designers feel the same way.

Leather fringes

ModernGirlTrends2017LeatherFringeskopi

Rodarte, Hermès & Ralph Lauren

Det her er nok, det jeg glæder mig mest til: Læderfrynser. Prøv lige at se de her jakker! Jeg skal så meget have en lys læderjakke med frynser. Kunne også være fedt med en i slangeskindsprint.

This is probably what I’m looking forward to the most: Leather Fringes. Just take a look at these jackets! I’m so getting a light leather jacket with fringes. It could also be cool with one in snakeskin print.

Banker stripes

ModernGirlTrends2017Stripeskopi

Self-Portrait, Chloé & Rag & Bone

Det her er et klassisk look, som nok ikke går af mode lige foreløbigt. Inspireret af Wall Street fortsætter nålestriberne i den her sæson. Jeg er især vild med dem i de blå toner.

This is a classic that probably won’t go off style anytime soon. Inspired by Wall Street the banker stripes are continuing for this season. I especially love them in the blue tones.

Artsy

ModernGirlTrends2017Artkopi

Proenza Shouler, Sonia Rykiel & Proenza Schouler

Jeg elsker statement pieces med stærke farver, man kan bruge over basic items, og det ser ud til at 2017 bliver meget farverig. Hvad enten det er sjove striber eller geometriske former. Jeg er i hvert fald med på den her.

I love statement pieces you can use with basic items, and it looks as though 2017 is going to be colorful. Whether it’s fun stribes or geometric shapes. I’m feeling this one.

Khaki

ModernGirlTrends2017Khakikopi

Dion Lee, Yeezy & Marni

Jeg er begyndt at gå mere og mere i neutrale farver som sort, hvid og grå. Derfor glæder jeg mig virkelig til at få noget beige ind i min garderobe her til foråret.

I’ve started wearing more neutral colors as black, white and grey. So I’m really looking forward to get some beige colors into my wardrobe for spring.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater and Suede Jacket