Miss Danmark Finalen – Louise Bennetzen
20% på Ideal of Sweden

Miss Danmark Finalen

Hej piger, i onsdags var jeg til Miss Danmark finalen, da min lillesøster var en del af de 30 finalister. Det var en helt speciel oplevelse, og derfor vil jeg gerne dele den med jer.

Finalen foregik i Cirkusbygningen, og hold op, hvor var det nogle smukke lokaler. Når man ankom, var der lagt en rød løber ud med kamerahold og det hele. Inde i foyeren, var der lidt hyggeligt at spise, heriblandt mini cupcakes, hvor alle finalisterne var på. Jeg fandt selvfølgelig min lillesøster og kunne ikke lade være med at tage et billede.

Værten var Claus Elming, og så var der fem dommere, heriblandt Gustav og Dennis Knudsen. Hvorfor Gustav var der, må I ikke spørge mig om, men det var da meget festligt.

Det hele startede med, at alle finalister kom ud på scenen en efter en, i deres nationalkostume. Nationalkostumet var noget, pigerne selv skulle lave, og som de synes symboliserede Danmark. Min lillesøster havde valgt dronningen og kronregalierne. Så hun havde den flotteste røde balkjole på sammen med en krone. I løbet af aftenen var der en masse delkonkurrencer, heriblandt “Bedste Nationalkostume”. Vinderen havde virkelig fået lavet et originalt kostume, hun havde nemlig klædt sig ud som Roskildefestivalen, og hendes kjole var et telt med lys. Det så rimeligt vildt ud.

Bagefter var det blevet tid til at se pigerne i bikini (for mig ville det være rædselsvækkende at gå ud på en scene i 10 centimeter hæle og bikini). Bagefter kom de ud i de fineste lange kjoler, som var en fest af glitter og pailletter.

Så var tiden kommet til det hårde. Nemlig at skære feltet ned fra 30 til 15. Og bagefter fra 15 til top 5. Selvfølgelig med pauser indimellem (dommerne skulle jo votere), hvor der var de flotteste pausenumre, heriblandt akrobatik og sang. Vinderen blev Louise Henriksen, som I kan se på billedet ovenover. Hun blev virkelig overrasket, hvilket jeg også godt kan forstå. Jeg er ret sikker på, jeg også ville have været i chok.

Og nu tænker I sikkert, hvordan det gik for min smukke lillesøster? Hun kom desværre ikke i top fem, og det var kun de fem, der fik en placering. Så jeg kan desværre ikke fortælle jer, hvordan det helt præcist gik. Heldigvis var hun alligevel glad, da jeg så hende efter showet. Men hvis jeg skulle have bestemt, havde hun selvfølgelig vundet.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på Ideal of Sweden