Min fødselsdag – Louise Bennetzen
Budgetvenlige solbriller

Min fødselsdag

img_0084

img_0085

Reklame.

Hej bloggen! Som nogle af jer måske ved, havde jeg fødselsdag i går. Jeg er nu “hele” 21 år gammel og føler mig slet ikke så voksen, haha. Men uanset havde jeg en super god dag sammen med søde kæreste og familie. Min mor, far, lillesøster og hendes kæreste kom til København for at være med til at fejre mig.

Morgenen startede på helt traditionel vis med rundstykker og gaver. Jeg fik blandt andet et par flotte øreringe fra Louise Kragh, et glattejern, et smykkeskrin og en elektrisk tandbørste. Man ved altså, at man er blevet gammel, når man bliver glad for at få en tandbørste!

Om eftermiddagen tog vi i Tivoli, hvor vi fik prøvet lidt forskelligt og hyggede. Om aften spiste vi på min yndlings restaurant Armando’s i Gentofte. De har den her helt fantastiske pastaret med trøfler, som jeg er helt skør med og som I kan se på billedet. Bagefter tog vi tilbage til lejligheden og så det sidste af Eurovision, hvor Danmark jo desværre ikke vandt. Men det var meget hyggeligt alligevel.

Jeg håber også, I har haft en hyggelig weekend. Hvad har I brugt den på?

 

 

En ting der ville have gjort dagen endnu bedre var blomster. Man kan faktisk bestille blomster online og få dem leveret samme dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetvenlige solbriller