Maj Favoritter – Louise Bennetzen
The 70's are back

Maj Favoritter

maj favoritter maj favoritterNormalt skriver jeg ikke så meget om beauty, fordi jeg ikke ved særligt meget om det og fordi jeg er meget doven, når det kommer til skønhedsrutiner. Men jeg har alligevel haft nogle maj favoritter, som jeg har brugt igen og igen, som jeg lige vil dele med jer.

Det første er en pisse dyr hårmousse, som totalt er pengene værd. Den hedder Morroccanoil Beach Wave mousse. Min frisør brugte den, efter hun havde klippet mit hår og jeg kom til at sige, at jeg gerne ville købe den, inden jeg fik spurgt om prisen. Kender I det? Og den kostede 220 kroner! Men den er super god og jeg synes, den er prisen værd. Mit hår er stick straight normalt, men hvis jeg bruger den her, når mit hår er vådt og tørrer det med hovedet nedad med en diffuser, så får jeg på magisk vis en smule bugter. Du kan finde den her.

Den anden af mine maj favoritter er en body shower, som jeg fik af en af mine veninder i fødselsdagsgave. Den er fra Ritual og er vildt god. Den dufter af cedar og appelsin. Der hører en bodylotion til, som jeg nok er nødt til at få fingrene i også. Sæben hedder Fortune Oil i Sweet Orange & Cedar Wood. I kan finde den her.

Den næste favorit er en klassiker, som jeg fik af min mor i fødselsdagsgave. Det er DKNY Be Delicious parfumen. Den grønne af dem. Jeg har haft den lyserøde i årevis og gik rigtig meget med den, men nu har jeg altså skiftet farve. I hvert fald midlertidigt. Du kan finde den her.

Min sidste maj favorit er en OPI neglelak. Jeg er vild med deres neglelakker. De er super nemme at lægge på og de holder vildt godt. Så gør det ikke noget, at de er lidt dyre. Den her er i farven A Great Opera-tunity. Det er en virkelig lækker beskidt rosa, min yndlingsfarve. Du kan finde den her.

Indlægget indeholder reklamelinks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 70's are back