Just In: Golden Circle Boots – Louise Bennetzen
My Fall Vacation '16

Just In: Golden Circle Boots

Hvis I følger med på bloggen og min Instagram ved I, at jeg lige har været i Sydfrankrig en uge og kom hjem igen i lørdags. Det betyder selvfølgelig også, at jeg har fået shoppet lidt. De her støvler var noget af det, jeg ikke kunne lade stå i butikken. Jeg har ledt efter et par klassiske sorte støvler et stykke tid, og så finder jeg dem i H&M! De er utroligt rare at have på, og kvaliteten er helt okay, specielt når man tænker på, hvor de kommer fra. Normalt holder jeg mig fra at købe sko i tøjbutikker, men jeg kunne simpelthen ikke lade de her være. Og så var de jo også billige, de kostede nemlig kun 400 kroner. Det jeg bedst kan lide ved dem er hælen, jeg synes de “omvendte” hæle er så fede, og så gør det dem også nemmere at gå i. I kan købe støvlerne her. Hvad synes I?

If you follow my blog and Instagram then you know that I’ve been in Southern France for a week and came back this Saturday. That of course means that I’ve gotten a little shopping done. These boots were some of the things I couldn’t leave behind in the store. I’ve been looking for a pair of classic black boots for a while, and then I find them in H&M! They’re really comfortable, and the quality is good, especially when you think about where they’re from. Normally I avoid buying shoes in clothing stores, but I just couldn’t let these be. They were also really cheap, they only costed 50€. What I like the most about them are the heel, I think the “backwards” heels are so cool, and then it makes them easier to walk in. You can buy the boots here. What do you think?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Fall Vacation '16