Hvad skal vi gøre med Valentinsdag? – Louise Bennetzen
Ekstra Procenter på Last Minute Sale

Hvad skal vi gøre med Valentinsdag?

Valentinsdag er jo lidt et kontroversielt emne. Nogle hader det og synes det er for kommercielt. Nogle fejrer det hvert år. Og så er der sikkert en masse, der er lidt ligeglade. Min kæreste og jeg har aldrig som sådan fejret Valentinsdag. Ja, det kunne da være meget hyggeligt at tage ud og spise eller noget i den stil, men faktisk synes jeg dagen har et større formål end det. Jeg synes den skal være en reminder om alt det kærlighed vi har I vores liv.

Fuck alt det kommercielle som chokolade, balloner og bamser. Det kan man have hver sin mening om. Det er slet ikke det Valentinsdag står for, hvis du spørger mig. Dagen er en fejring af kærlighed. Noget vi burde blive bedre til at fejre hver dag. Vi lever et sted på jorden, hvor vi ikke har de store bekymringer. Det er ikke det samme, som at ingen har det svært. Jeg ved skam godt, at der er nogle der har det svært. Men for langt de fleste af os, er der tid til at sætte pris på det vi har. På at være taknemlig.

Jeg er selv skyldig i at se hullerne i osten og fokusere på alle ting jeg gerne vil have og opnå, i stedet for alt det jeg har. Så i dag vil fokusere på alt det jeg har. Jeg vil især være taknemlig over alle de mennesker jeg elsker, og som elsker mig. Og så vil jeg gøre en stor indsats for også at huske det alle årets andre 364 dage.

Så derfor sender jeg en lille opfordring af sted, vær taknemlig, uanset om det er for din familie, venner, dit livs kærlighed eller nogle helt andre.

Glædelig Valentinsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ekstra Procenter på Last Minute Sale