Hvad jeg har fået i julegave – Louise Bennetzen
Glædelig jul!

Hvad jeg har fået i julegave

julegaver-2-0julegaver-2

Hej bloggen! Det var meningen, at I skulle have haft det her indlæg igår, men der brød min computer sammen, så derfor får I det først nu. Jeg vil lige starte med at sige, at det her indlæg selvfølgelig ikke er for at prale, jeg synes bare selv det er hyggeligt at se, hvad andre har fået. Jeg er nok lidt nosy haha. Som I kan se, har jeg har fået lidt forskelligt til hjemmet, nu hvor jeg er flyttet hjemmefra. Derudover fik jeg lidt beauty og min søde kæreste gav mig et virkelig lækkert armbånd fra Camilla Brinch. Jeg har også fået lidt andre småting, gavekort og en rygsæk, men for æstetikkens skyld, blev de undladt. Alle jer bloggere ved, hvad jeg snakker om 😉

Jeg håber I har (haft) en hyggelig jul, for mit vedkommende er den i hvert fald ikke slut endnu. Jeg skal til julefrokost hjemme hos min kærestes familie i morgen. Det skal nok blive virkelig hyggeligt. Hvad har I af juletraditioner og hvad har I fået i gave?

2 kommentarer

 • Laura

  Din fine glas kugle/ “ryster”, hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Den er fra Illums Bolighus, det er en Hoptimist snekugle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!