Hjælp, min lillesøster er med i Miss Danmark! – Louise Bennetzen
Nyeste køb #1

Hjælp, min lillesøster er med i Miss Danmark!

Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk

*Ooops* På grund af tekniske problemer er der lavet en ny afstemning. I vil være så søde, hvis I vil stemme endnu en gang på min lillesøster. Hun heder Maria Bennetzen. I kan stemme her. Den nye afstemning slutter tirsdag klokken 22. Mange tak!

Hej bloggen! For en gangs skyld skal det ikke handle om mig. Det skal handle om min lillesøster. Hun har nemlig været så sej at blive finalist i Miss Danmark, der er den ældste skønhedskonkurrence i Danmark, og som startede helt tilbage i 1926. I løbet af konkurrencen er der forskellige discipliner deltagerne konkurrerer i, det er blandt andet: Talent, velgørenhed og sport.

En af disciplinerne er “Miss HER & NU”, hvor det er læserne, der bestemmer, hvem der vinder. Det ville derfor være virkelig dejligt, hvis I ville stemme på hende. Jeg ved, at det ville gøre min lillesøster virkelig glad og det vil derfor også gøre mig virkelig glad.

I kan stemme her. På toppen af siden kan man se flere billeder i et galleri, nederst er afstemningen. Her må I som sagt meget gerne vælge “Maria Bennetzen” (det er min søster) og trykke “stem”. Afstemningen slutter i aften klokken 23. Jeg krydser virkelig fingre for hende, så på forhånd mange tak for hjælpen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyeste køb #1