Giveaway-vinder og ny giveaway – Louise Bennetzen
Get Inspired by: Camilla Sofie

Giveaway-vinder og ny giveaway

trendday-grey-bag-6Hej venner! Først vil jeg lige sige tak til alle I af jer, der har været med min giveaway om en af Trenddays flotte tasker. Den heldige vinder er Khadija. Der er en mail på vej til dig, så du kan få en flot grå taske. Hvis I ikke vandt men bare har brug for at få fingre i en af taskerne, kan I købe dem her.

Jeg sætter virkelig pris på, at I følger med og jeg vil også gerne give jer lidt igen. Derfor er der endnu en giveaway oppe på min Instagram, hvor I også kan vinde den her taske. I kan deltage i her. Held og lykke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get Inspired by: Camilla Sofie