Get Inspired by: Camilla Sofie – Louise Bennetzen
Dine tanker er ikke virkelighed

Get Inspired by: Camilla Sofie

modern girlEfter en lang pause er det igen tid til et “Get Inspired By” indlæg. I kan læse det sidste med modellen Diane Jordan her. Den her gang er det den søde blogger Camilla Sofie, vi skal lære bedre at kende.

Fortæl lidt om dig selv: 

Det er altid en kunst at skulle fortælle om sig selv, for enten bliver det ultra kort eller alt for langt, haha. Jeg vil forsøge at ramme noget midt i mellem denne gang. Jeg hedder Camilla Sofie og jeg er 20 år. Jeg har lige fået den blå hue på hovedet, så lige nu står den på en masse fest of course. Jeg tager et sabbatår for at arbejde, så jeg kan få sparet lidt op til rejser og andet godt i fremtiden. Jeg har heldigvis allerede to jobs, det ene som promoter hos Promoters i Aarhus og det andet som lagermedarbejder, hvor jeg pakker slik (super hyggeligt). Jeg har en stor passion for det skrevne sprog, og det er hovedsageligt derfor jeg blogger. Jeg elsker mine taster.

camilla-edited-2Fortæl lidt om din blog:

På min blog kan man scrolle sig igennem lidt forskelligt indhold, som primært holder sig indenfor skønhed/mode/livsstil. Jeg er lidt dårlig til at holde mig til ét overordnet tema, men jeg har tænkt, at jeg gerne vil tage udfordringen op, når nu jeg får mere tid til at nusse om bloggen det kommende år. Formålet er, at min blog skal være et rart sted at være og jeg vil gerne skabe indhold, der giver mening for dig bag skærmen. Jeg vil gerne være veninden ved hånden og en inspirationskilde for andre.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Det kom sig af, at jeg havde en sommer, jeg gerne ville have til at gå med en hobby eller et projekt, jeg kunne bygge videre på. Idéen til bloggen kom hurtigt, fordi jeg havde haft en før, da jeg var omkring de 14 år. Planen var til at starte med, at jeg ville interviewe kendte/ukendte mennesker/bands, og øve mig i at formidle min viden videre. Jeg fik ét interview med et århusiansk band, og så løb den idé ellers hurtigt ud i sandet, fordi det var sværere end forventet, haha! Så blev bloggen ellers til det den er i dag: En mode/skønheds-/livsstilsrelateret og personlig blog.

camilla-edited-3Hvad er dine drømme?

Jeg er en meget tænksom person, og det resulterer også nogle gange i de store drømme. Jeg er ikke i tvivl om, at rejse er at leve, så det vil jeg monster gerne gøre noget mere af. Jeg vil i øvrigt også gerne lige tabe mig lidt, blive rig og arbejde med noget jeg elsker. Ja det lyder overfladisk, men det er sandt. Jeg har dog efterhånden fået den erfaring, at det for mig ikke altid er optimalt at tænke for langt fremad – tit ender fremtiden, drømmene, ikke med at blive som forventet og jeg hader at blive skuffet. Derfor satser jeg på, så vidt som muligt, at leve i nuet og tage én dag ad gangen.

Hvad inspirerer dig?

Folk der lever af præcis det de har lyst til. Jeg synes det er fantastisk, hvis folk sætter sig ned og tænker for sig selv: ”Hvad har jeg egentlig lyst til?”, uden at lade sig påvirke for meget af, hvad familie og venner siger, de skal. Jeg har altid fået at vide, at jeg har et godt hoved og at jeg skal bruge det, men hvad nu hvis jeg bare gerne vil være gartner i stedet for jurist? Dette er ikke underforstået at gartnere ikke bruger sit hoved, haha, men jeg håber, I forstår, hvad det er, jeg forsøger at sige.

camilla-edited-5Beskriv din stil med tre ord:

Feminin, simpel og farverig til tider. Jeg har en kærlighed for jordfarver, pastelfarver og hvide og strippede t-shirts/toppe. I sommerperioden går jeg oftere med farver som rød, pink og orange. Jeg elsker mode, men har sjældent pengene til at gøre noget ud af garderoben, så derfor er den tit meget basic og minimalistisk. Lige for tiden er jeg helt tosset med off-shoulder trenden og jeg har for nylig købt den sødeste top med hvide/lyseblå striber og sløjfer på ærmerne.

Har du nogle beauty tricks du vil dele?

Nu hvor sommeren er her, vil jeg minde folk om at passe lige så meget på håret, som på huden. Håret tager lige så meget skade af solens stråler, men heldigvis er der et hav af solprodukter, som hjælper med at beskytte håret og stabilisere fugtniveauet i håret. Sidste sommer købte jeg selv et sæt med shampoo, conditioner og leave-in hårkur, der reddede mit hår fra solbadningens skader. Derudover vil jeg også benytte lejligheden til at komme med et tip. Forbrugerrådet Tænk Kemi har udviklet en app, der kan scanne stregkoden på diverse hudpleje- og kosmetikprodukter og derefter fortælle, om produktet er skadeligt for miljøet eller indeholder hormonforstyrrende stoffer mm. Bare søg på ”kemiluppen” i app-store. Den er smart.

camilla-edited-4Sjove facts om dig selv

Jeg er for tiden virkelig obsessed med k-pop. Jeg vil endda gå så langt til at sige, at k-pop er bedre end alt andet pop. Da jeg skulle i en uges praktik i folkeskolen, var jeg i praktik hos Vi Unge i København. Dengang var jeg meget interesseret i at lave layouts, så jeg lavede en forside sammen med to andre piger til vores eget Vi Unge blad. Ligesom at nogen får myrekryb af negle, der kradser en tavle, får jeg myrekryb af at skille vat ad. Tag en vatrondel for eksempel. Jeg kan bare slet ikke håndtere følelsen af vat, der skilles ad mellem mine fingre. Det er et no-go, haha.

Yndlingscitat

Bloom where you are planted”. Det minder mig om at få det bedste ud af de situationer, jeg kommer ud for – både gode og dårlige. Det minder mig om at udnytte de ressourcer, jeg har til at udrette noget godt. Jeg forsøger at leve efter det, men jeg har da mine svage øjeblikke, hvor jeg først må gro, før jeg kan blomstre. Det lød måske lidt halv filosofisk, men det er sandt nok.

Hvis I ikke har fået nok af søde Camilla Sofie kan I finde hendes blog her eller følge hende på Instagram. Camilla har også lavet et lignende indlæg om, som I kan finde her, hvis I gerne vil lære mig at kende lidt bedre.

Hvis der sidder andre bloggere derude, der gerne vil være med til et lignende indlæg, så send mig en mail. Jeg leder altid efter nye inspirationskilder!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dine tanker er ikke virkelighed