Gaveideer til kæresten – Louise Bennetzen
Eksamensangst og giveaway vinder

Gaveideer til kæresten

winter-coats-1Hej bloggen! Der er nogle ting i verden der er uretfærdige, og en af dem er, hvor utroligt nemt det er at købe gaver til kvinder. Og hvor utroligt svært det er at købe gaver til fyre. Måske er det bare mig, der har det sådan. Jeg mener bare, prøv at tænk på det uendlige antal af muligheder til os piger: Parfumer, smykker, tasker, accesories, sko, makeup og så videre. Men til mænd? Jeg ved i hvert fald aldrig, hvad jeg skal give min kæreste.

Om det så bare siger noget om at kvinder er mere kapitalistiske end mænd, ved jeg ikke. Men jeg synes også vi bliver glad for alting, hvorimod man skal ramme helt rigtigt til mænd. Eller måske er det bare min kæreste, der ønsker sig helt specifikke og dyre ting, haha. Men anyways, jeg har i hvert fald prøvet at finde nogle ting, som ikke bare er strømper eller underbukser. Jeg håber det kan give lidt inspiration.

Derudover var jeg jo til skriftlig eksamen i mandags, hvilket jeg gik rimelig meget i panik over aftenen inden, som I kan læse her. Det gik heldigvis godt føler jeg. Man ved jo aldrig helt, hvordan det er gået, men jeg nåede alle spørgsmålene. Nu krydser jeg bare fingre. Skal/har I også (været) til eksamen?

Links:

Calvin Klein parfume toilettaskeurpowerbank – bæltehørebøfferbarbermaskinecomputertaske

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamensangst og giveaway vinder