Ganni Pre-Fall Collection – Louise Bennetzen
OOTD #77: Ternet nederdel

Ganni Pre-Fall Collection

 

Hej bloggen! I har måske allerede set det, men Ganni har launchet deres pre-fall kollektion og jeg er simpelthen forelsket. Jeg synes den er så fin, og hvis ikke det var fordi jeg har et budget der skal holdes, så var jeg allerede gået ned for at tømme butikken, haha.

Ganni er jo et virkelig lækkert brand, og jeg er selv kæmpe fan af deres nederdele, så jeg ville bare lige vise jer mine favoritter fra deres nye kollektion. Jeg er især vild med sweateren, synes den ville være så fin sammen med et par mom jeans. Men også den blå kjole, da den bare har så fint og afslappet et look. Hvad synes I? Er I Ganni fans eller synes I måske, at det er lidt overvurderet? Uanset håber jeg, at I har en super dag!

Køb her: /1//2//3//4//5//6/

1 kommentar

  • I really like reading through a post that can make people think.
    Also, thank you for permitting me to comment!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #77: Ternet nederdel