Den perfekte julegave til dig selv – Louise Bennetzen
Adventskonkurrence

Den perfekte julegave til dig selv

dw-2 dw-1

Indlægget er sponsoreret.

Måske slider I ligesom mig med eksaminer, jeg laver i hvert fald ikke så meget andet end at læse lige i øjeblikket. Derfor har jeg faktisk lidt overvejet at købe en tidlig julegave til mig selv, når jeg er færdig med eksamen i erhvervsøkonomi. Det er ligesom den, der er mest læsetung. Hvis du også slider med eksaminer eller bare synes du skal forkæle dig selv, så kunne du jo købe et lækkert ur fra Daniel Wellington. Lige nu har de gaveæsker, hvor man også får et armbånd. Æskerne er så fine. Jeg blev i hvert fald helt spændt da jeg skulle åbne den, selvom det selvfølgelig ikke er det vigtigste. Derudover kan I stadig få 15% på alle deres ure på hjemmesiden med koden MODERNGIRL. Jeg synes det her ur er meget lækkert, da det er lidt anderledes med den sorte urskive. I kan finde det her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskonkurrence