Bikini time – Louise Bennetzen
Outfit of the day

Bikini time

Hej venner! Som I ved er jeg jo på ferie pt, så jeg har været lidt på lookout for en ny bikini hvilket selvfølgelig betyder at jeg har browset mine yndlings online steder, hvorefter jeg så fandt en hernede som jeg kom til at købe, ups. Men synes alligevel jeg ville vise jer nogle af dem jeg har fundet. Så her er lidt inspiration til jer der er hjemme i DK, specielt jer der skal på ferie, men har lidt svært ved at finde den perfekte bikini. Alle siderne er enten danske eller engelske så der ikke er told. Trust me, det er ikke sjovt at tage chancen og så betale dobbelt, har været der.

Ja, jeg er stor fan af sort og hvid her til sommer. Nej, det er jeg faktisk altid. Og jeg er vild med at underdelen har to stropper. Den er bare lidt dyr, ca. 900, for hele sættet.

Klik her.

Jeg har set de her typer bikinier mange steder, også her i Frankrig. Og ja, jeg synes de er fede, hvilket I nok også kan se på mine valg af flerfarvede bikinier. Denne her er fra Boohoo. Jeg har aldrig bestilt bikinier fra dem, men købte en gang noget tøj. Kvaliteten er okay, sådan lidt H&M agtig, men den er også billig. Ca 200,- for sættet.

Klik her.

Fås også i hvid og grøn i en lidt anden stil, klik her.

Endnu en med ekstra stropper. Jeg er vild med farverne, men hvis man skal se praktisk på det, er en ekstra strop omme på ryggen måske ikke det smarteste. Hvis man derimod ikke er så “praktisk” så kan den selfølgelig bare løsnes når man solbader og så har man stadig muligheden for at se fabulously anderledes ud. Den fås også i orange.

Den på billedet klik her.

Den orange klik her.

Og så er der den jeg selv kom til at købe. Jeg er vild med den her bikini. Elsker specielt ryggen, og der er stropper der kan sættes på, hvis man ikke er til stropløs. Og så er farverne bare fede. Jeg kan desværre ikke lige finde trussen på Asos, hvor jeg fandt toppen. Men der er en trusse, der passer til med en lidt anden stil. Ellers kan man måske finde den i en Banana Moon butik, hvor jeg købte min.

For toppen klik her.

For trussen klik her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day