Update på mit liv – Louise Bennetzen
Bikiniklar med Hunkemöller

Update på mit liv

Ja, jeg er stadig i live. Jeg indså, da jeg skulle til at skrive det her indlæg, at det er over en måned siden, at jeg har skrevet sidste indlæg. Wauv, det er godt nok længe. Og det føles virkelig rart at sidde her og skrive igen, for jeg har virkelig savnet det. Den her eksamensperiode har bare været virkelig intens, og koblet med en masse forberedelse i forbindelse med mit udvekslingsophold i Milano, har jeg bare virkelig været tidspresset. Og i den forbindelse er inspirationen til indlæg også røget sig en tur.

Men nu hvor det er så længe siden, at I har hørt fra mig, synes jeg en lille update er på sin plads. Jeg er officielt gået på sommerferie efter en meget lang eksamensperiode. Jeg mangler stadig at få en enkelt karakter, men indtil videre er det gået super fint med to 12-taller og et 10-tal. Så jeg er gået på sommerferie godt tilfreds.

I forhold til udveksling, er jeg officielt blevet optaget på Bocconi, som er den skole, jeg skal gå på. Jeg fik desværre ikke et kollegieværelse, så lige nu aner jeg faktisk ikke hvor jeg skal bo. Men jeg er på ventelisten, så hvis nogle hopper fra, 9 for at være helt præcis, så får jeg et kollegieværelse. Det ved jeg bare først på torsdag.

Jeg er så småt gået i gang med at lede efter alternativer, men det er sådan cirka ligeså svært at finde et sted at bo i Milano, son det er  i København. Så det er jo skønt. Men der er jo heller ikke nogen, der har sagt, at alt skal være nemt. Heldigvis er der begyndt at komme et par legater ind, så jeg faktisk har lidt penge til at finde en lejlighed.

Derudover havde jeg sidste arbejdsdag hos byBiehl inden udveksling i fredags. Jeg tager godt nok først til Milano i august, men med ferie og boligjagt, bliver det lidt for meget frem og tilbage. Så vi aftalte at jeg bare stoppede nu. Det var da lidt mærkeligt, og det gik virkelig op for mig, at udveksling er lige rundt om hjørnet.

Men ellers nyder jeg bare endelig at have ferie. Jeg er taget ned i mine forældres hus i Sydfrankrig for at holde ferie med min familie. Og hvor er det skønt at lave absolut ingenting. Det lyder virkelig forfærdeligt. Men det er lige præcis det, jeg har brug for.

Heldigvis er min inspiration kommet tilbage, nu hvor eksaminerne er overstået. Så jeg kan godt love, at der kommer en masse indlæg i løbet af sommeren. Jeg håber bare, at I stadig har lyst til at læse med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikiniklar med Hunkemöller