Pretty Posters On My Wall – Louise Bennetzen
Summer Essentials

Pretty Posters On My Wall

Hej venner! Jeg ved godt der har været lidt stille her på bloggen den sidste uges tid. I’m sorry. Jeg har bare haft så travlt med eksaminer, men nu er jeg heldigvis igennem bioteknologi, dansk og matematik. Så jeg har lige haft et par dage til at slappe lidt af og begynde på AT, som jeg skal op i på fredag. Jeg har derfor også haft tid til at få sat de her super flotte plakater op fra Desenio. Ja, jeg indrømmer det, jeg har også haft Twilight og One Direction plakater oppe i en fjern fortid, men jeg har længe ledt efter noget at hænge op på mine vægge, som har været tomme i lang tid, og jeg blev derfor super glad da jeg modtog de her. Jeg har da også gået og kigget på dem længe, for at være helt sikker på at jeg ville have dem. Men heldigvis var de i super god kvalitet, da jeg fik dem. Det kan man jo ikke se ud fra et billede. Jeg synes altid det er svært at få plakater og andre ting til værelset til at passe sammen, når man køber det over nettet, men jeg synes faktisk det her er kommet til at se super godt ud. Man kan så også sige at Desenio har hjulpet mig rimelig meget, da de har delt deres plakater op i kategorier. De her er alle fra fashion-kategorien, som I kan finde her. Og I kan finde hele deres udvalg her. Hvad synes I? Jeg er i hvert fald super glade for dem. De passer godt til min lilla væg synes jeg.

Hi guys! I know it’s been a bit quiet here on the blog the last week or so. I’m sorry. I’ve just been so busy with exams. Now I’m luckily through biotechnology, danish and math, so I have a couple of days until the next one. Therefore I’ve had some time to get these gorgeous posters from Desenio up on my wall. Yeah, I admit I was the type who had Twilight and One Direction posters up on the walls in a distant past. But I’ve been looking for something to fill up my empty walls for quite some time now, so I got super excited when I received these. And luckily the quality is really nice, something you can’t see on the picture. I also think it’s super difficult to buy decor online, I do however think I succeed this time. But then again I did get a little help from Desenio who categories their posters, which makes it easy to make sure everything looks nice together. These are all from the fashion category that you can find here. And you can find all of their posters here. What do you think? I really like them, I think they look nice with the purple wall.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Essentials