Pink Sweater – Louise Bennetzen
Netværksmiddag med Bloggers Delight

Pink Sweater

purple-sweater-4 purple-sweater-3 purple-sweater-2purple-sweater-7 Sweater: Moss Copenhagen Sneakers: Asics Bukser: Vero Moda Jakke: Fund i mit skab

Hej venner! Jeg har praktisk talt levet i den her sweater, siden jeg købte den. Derfor vil jeg gerne lige vise jer et outfit med den. Når jeg er tvunget til at stå op klokken 6 om morgen og det er uretfærdigt koldt udenfor dynen, så ender jeg ofte bare i den samme kedelige sweater. Når vi så når fredag tænker jeg: “Louise, nu har du haft den samme sweater på 4 dage i streg, måske skulle tage dig lidt sammen.” Så sker der en af to ting, enten ignorerer jeg mig selv, eller også tager jeg noget pænt på. Bare rolig jeg har en pointe.

Pointen er, at hvis man nu køber en lækker sweater med lidt farve på, så ser man ikke kedelig ud, selvom man har det samme på hele tiden. Jeg vil helt klart anbefale Moss Copenhagen, da de har nogle lækre striktrøjer i forskellige farver, som samtidig er afdæmpet og perfekte til sort. Jeg har valgt den her farve, men I kan jo tage et kig og vælge jeres farve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netværksmiddag med Bloggers Delight